Bellami 6 in 1 Complete Curler – Het eindresultaat

Het eindresultaat

Zoals jullie in een van de vorige artikelen konden lezen heb ik de Bellami 6 in 1 Complete Curler gereviewd. Benieuwd naar het eindresultaat

Lees dan verder.

Omdat ik jullie had beloofd een look te maken met de stijltang van Bellami. Ik heb in plaats van een look een aantal plukjes gekruld en op de foto gezet. Dit omdat ik meerdere opzetstukken wou gebruiken, om een duidelijk beeld te geven.

Mijn haar voor de tijd

 

Voor de tijd ziet mijn haar er zo uit. Zoals benoemd in de review van de Bellami 6 in 1 Complete Curler heb ik de heatprotector van Loreal Paris in droog haar aangebracht.

Ik vond het leuk om 3 opzetstukken te gebruiken die allemaal een ander effect geven.

eerste opzetstuk

 

Op de foto kun je het eindresultaat zien met het Pearl opzetstuk. Ik heb dunne plukjes gekruld, zo zie je duidelijk het verschil met mijn steile haar.

2e opzetstuk

 

 

Op de foto kun je het eindresultaat zien met het 18mm/9mm opzetstuk. Wat een kleine mini krulletjes! Lijk wel een schaapje, haha.

laatste opzetstuk

 

Op de laatst foto kun je het resultaat zien met het 32 mm opzetstuk. Heel weinig krul en een klein beetje slag. Misschien zie je meer krullen als je langer haar hebt.

Deze foto’s heb ik gemaakt om een goed beeld te geven van de opzetstukken! Het is en blijft een goede krultang!

Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>