Bellami 6 in 1 Complete Curler

beginfoto

Vandaag review ik deze prachtige krultang van Bellami! Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder.

bellami begin foto

Ik was erg benieuwd naar deze krultang! Ik had nog nooit van dit merk gehoord.In de doos zit het apparaat zelf met een vaste kabel van 1,5 meter + stekker, 6 opzetstukken, een handschoentje en 2 gebruiksaanwijzingen.

stijlapparaat

Dit is het apparaat waar je de opzetstukken in kunt klikken. Door het apparaat een klein slagje naar rechts te draaien klik je het apparaat op slot. Zo kan het opzetstuk er niet uit vallen terwijl hij warm is. Met de knopjes kun je het apparaat aanzetten & de temperatuur instellen. Het apparaat kan op minimaal 100 en maximaal 230 graden. Het apparaat is binnen een 5 a 10 seconden op de gewenste temperatuur. Het is belangrijk dat je de krultang niet in contact brengt met water.

stijltangen

Dit zijn 6 verschillende opzet stukken waarmee je het haar kunt krullen. Elk opzetstuk geeft weer een ander resultaat. het varieert van 32mm, 25mm, 25mm/18mm, 19mm/19mm, 18mm/9mm en een Pearl wand. Ze liggen op de foto in de genoemde volgorde.

heatprotector

Doordat de krultang je haar natuurlijk kan beschadigen, zou ik zeker adviseren om een goede heat protector te gebruiken. Zo voorkom je dat je onnodig je haar beschadigt. Breng dit voor het krullen royaal aan in je haar en kam het goed door.

bellami glove

Wat ik ook handig vind is dat ze een handschoentje meeleveren! Zo voorkom je dat je je vingers/hand brand tijdens het krullen! En laten we eerlijk zijn; We branden allemaal wel eens iets tijdens het krullen. Zo maak je de ‘risico’s weer iets kleiner!

Ik vind de krultang erg fijn in gebruik. De stijltang wordt heel snel warm, je kunt binnen een aantal seconden beginnen met krullen. Zeker als je haast hebt is het echt een aanrader om erbij te pakken. Als je een krul wilt maken in een normale pluk haar, hoeft de krultang niet langer dan een aantal secondes in je haar te laten. Het geeft een erg snel resultaat, ook op lagere temperatuur.

Kortom: Ik ben erg tevreden over deze krultang! De prijs van de tang is $139,99 (€128,20). Heel erg prijzig. Om nou te zeggen dat het een extreem bijzondere krultang is voor deze prijs kan ik je niet zeggen. Er zijn vast meer goede krultangen voor de helft van de prijs.

Mocht je toch geïnteresseerd zijn, dan kun je de krultang op deze website bestellen

Ik zal jullie in een van de volgende artikel een look laten zien die gemaakt is met de krultang en een van deze opzetstukken!

Dikke kus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>