Clinique Anti blemish solution soap bar

anti blemish

Vandaag een review van de Soap bar van Clinique. Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder.

Een aantal maanden geleden heb ik voor het eerst de Soap Bar van Clinique gebruikt. Deze heb ik in de aanbieding gekocht bij de Iciparis, Volgens mij was ik rond de €18 euro kwijt. Ik was toe aan een nieuwe gezichtsroutine omdat mijn huid erg van streek was. Ik kreeg ineens uit het niets allemaal pukkeltjes. Ik had goede verhalen gehoord over de Anti Blemish lijn van Clinique, dit was hét moment om het product uit te testen!

Hoe werkt het?

De hele lijn van Clinique Anti Blemish Solution bevat bestanddelen die ervoor zorgt dat de vette huid grondig wordt gereinigd. Een vette huid heeft een goede reiniging nodig om pukkeltjes en puistjes te beschreiden. Het maakt de huid schoner, gladder, roodheden worden minder, schilfers verdwijnen, en poriën krijgen een fijnere structuur.

Het zeepje zat ik een kartonnen doosje toen ik hem kocht, erg jammer dat er allemaal vlekken op het doosje zaten… ik heb hem daarom niet op de foto gezet.

clinique doosje

Het was een cadeautje om uit pakken. Om de zeep zit een plastic bewaar doosje zodat je hem ook makkelijk mee kunt nemen in je toilettas.

clinique papiertje

lekbakje

Wauw, wat een goed idee van Clinique om een bakje te ontwerpen waar je het zeepje in kunt leggen. Mij kennende wordt het een vieze boel als ik het zeepje los op de wasbak neer leg. Denk ook niet dat mijn vriend hier blij mee zal zijn! Haha. Helemaal perfect!

geopend

Taddaaa! Daar was hij dan. De Soap Bar! Het zeepje is groot maar niet té groot. Je kunt hem makkelijk in je handen houden. Hij schuimt goed, hierdoor is hij erg zuinig in gebruik, heel erg fijn! Ik breng het schuim aan op mijn huid en masseer/reinig daarna mijn gezicht met een reinigingsborstel. Mijn gezicht voelt na het afdrogen zijdezacht aan. Naast de Soap Bar van Clinique gebruik ik ook de Anti Blemish Solution Clarifying lotion en de Anti Blemish Clearing Moisturizer. Mocht je er aan denken om ook over te stappen op Clinique, zou ik zeker adviseren deze producten samen te gebruiken.

Ik denk dat ik de rest van mijn leven deze lijn van Clinique blijf gebruiken. Fantastisch! Ik ben in lange tijd niet zo tevreden geweest over mijn gezichtsroutine.

De Clinique Anti Blemish Solution Soap bar kun je hier voor €21,69 bestellen.

 

Dikke kus!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>