Essence Stay All Day ~ Translucent Fixing Powder

begin layout

Vandaag review ik de nieuwe Essence Stay All Day  Translucent Fixing Powder. Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder

Yeey! De Essence Stay All Day Translucent Fixing Powder is terug! Een aantal maanden geleden verkocht Essence een vergelijkbaar product. Ik werd toen opslag verliefd op deze poeder. Tot mijn grote verdriet verdween deze poeder vrij snel uit het assortiment.

layout 2

De verpakking ziet er vrijwel hetzelfde uit als de vorige Translucent Fixing Powder die Essence verkocht. Vrij simpel maar ideaal om mee te nemen. Sluit goed en is redelijk compact.

layout 3

Op bovenstaande foto kun je de ingrediënten lezen.

layout 4

De Translucent fixing powder heeft een bescherm folie die de gaatjes van de verpakking afdekt. Zo voorkom je dat de poeder door het hele doosje stuift. In de loop van de tijd zit er zoveel poeder op de folie, dat je deze er beter af kunt halen.

layout 5

Dit is de Translucent Fixing Powder! Een hele fijne poeder die het gezicht perfect matteert, zonder een witte waas achter te laten! De huid voelt na het aanbrengen zijdezacht aan. Heel eerlijk gezegd weet ik niet hoe de poeder tot zijn recht komt op een donkere huid.

layout 6

Zelf brengen ik de Translucent Fixing Powder met een grote poederkwast aan. Dit vind ik zelf erg prettig werken.

layout 7

Dit is de poederswatch op mijn hand. Hij lijkt op de foto erg wit, dit omdat ik de Translucent Fixing Powder niet heb aangebracht met mijn kwast maar met mijn vinger ( anders valt er vrij weinig te zien op de foto! hihi ).

Conclusie

De Essence Stay All Day Translucent Fixing Powder  is voor mij een perfecte dupe van de Translucent Powder extra fine van Makeup studio. Deze heb ik eerder in mijn bezit gehad (€19.99). De Translucent Fixing Powder matteert de huid voor langere tijd, ook over de foundation geeft het een prachtige finishing touch!

Essence is tekoop bij Kruidvat. De Essence Stay All Day Translucent Fixing Powder kost €3,99.

Je kunt de  Essence Stay All Day Translucent Fixing Powder hier bestellen.

Dikke kus!

One thought on “Essence Stay All Day ~ Translucent Fixing Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>