Etos Brightening concealer of Loreal True Match concealer?

eerste foto

Vandaag heb ik 2 under eye concealers getest, ben je benieuwd welke voor mij het beste uit te test kwam?

Lees dan verder.

Ik heb ervoor gekozen om een budget merk en een duurder merk te testen. Zo kunnen jullie zien of een duurder merk in dit geval beter is dan een budgetmerk. Laten we eerlijk zijn, minder betalen voor het perfecte product, daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Of ik nou moe ben of niet, ik heb altijd een blauw/paarse gloed onder mijn ogen. Gelukkig kun je dit prima corrigeren met make-up!

Hieronder zie je een foto van mijn oog voordat ik makeup heb aangebracht. Ik heb er voor gekozen om deze foto niet te bewerken.

oog zonder makeup

etos concealer

Als allereerst heb ik de concealer van de Etos getest. Het valt me op hoe mooi de verpakking van de concealer eruit ziet. Het straalt luxe uit! Vergeleken met de concealer van de Loreal is dit een + puntje.

Achterop de concealer stift zit een zwart knopje, als je hier een aantal keer op drukt komt de concealer er uit ‘druppen’

kleur nummer etos

Ik heb de Etos Brightening concealer getest in de kleur Light

etos highlighter

Tadaa, een laagje concealer onder het oog! Ook neem ik vaak de bovenkant van mijn oogleden en mijn ooghoekjes mee. De structuur van de concealer is vrij dun, je moet met het aanbrengen goed opletten dat de concealer niet op je kleding drupt.

geblende etos concealer

Ik heb met mijn Beautyblender de concealer geblend. Het resultaat vind ik mooi! De concealer dekt, bevat veel pigment en geeft een mooi resultaat. Zeker voor een budgetmerk had ik dit niet verwacht.

loreal foto

Verder met de Loreal True Match concealer. Sorry Loreal, ik vind de verpakking er erg goedkoop uit zien. Ik had het liever in een andere kleur gezien, maar natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur. Achterop de concealer stift zit een grijs draai knopje, als je hier een aantal keer aan draait komt de concealer er uit. Door de dikkere structuur van de concealer gebeurd dit geleidelijk aan.

kleur nummer

Ik heb de Loreal True Match concealer getest in de kleur Ivory Beige

loreal concealer

Ook hier een royale laag concealer. De structuur van deze concealer is dikker dan die van de Etos Brightening concealer, fijn! Qua kleur vind ik de concealer wat tegenvallen, ik vind hem persoonlijk te geel. Ik had verwacht dat het er natuurlijker uit zou zien.

loreal geblend

Na het blenden wordt de kleur iets minder en geeft het een mooie natuurlijk resultaat. De dekking en pigment zijn goed, niks op aan te merken! De blauw/paarse gloed is verdwenen. Door de Ivory Beige kleur zou ik er wel voor kiezen om de concealer onder een bb-cream of foundation aan te brengen, hierdoor corrigeer je te kleur.

swatches

De Etos Brightening concealer kost €4,99 & de Loreal True Match concealer kost €14,00. Beide zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Conclusie: Beide concealers zijn fijn in gebruik. Als ik een keuze zou maken zou ik deze keer voor de budget variant gaan. Dit omdat het me erg meevalt hoe de structuur en dekking zijn. Als je Etos met Loreal vergelijkt zie ik qua dekking geen grote verschillen, dat vind ik het belangrijkste.

Welke concealer gebruiken jullie?

Dikke kus!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>