Jamaican black castor oil Serum with argan oil

1e foto

Vandaag test ik een haar product. Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder.

Een aantal jaar geleden heb ik permanent in mijn haar laten zetten. Het domste dat ik ooit heb kunnen doen! Ook al is dit een aantal jaar geleden, mijn punten voelen nog altijd erg droog en pluizig aan. Tijd om even heel lief te zijn voor mijn haar(punten)!

In samenwerking met de webshop www.supernaturals.nl , test ik vandaag een haarserum. Dit haarserum bevat Arganolie en jamaicaanse wonderolie. Het klinkt erg veelbelovend! Het product is geschikt voor alle haartypes.

2e foto

Op de verpakking kun je lezen dat het een product voor droog en pluizig haar is. Door de samenstelling van verschillende oliën, wordt het herstel van het vochtbalans ondersteunt.

3e foto

Op bovenstaande foto kun je de ingrediënten lezen.

De allereerste indruk is goed! De geur van het product is heerlijk. Het is een subtiele, natuurlijke geur. Veel beter zo’n vieze chemische lucht. Heerlijk!

4e foto

De substantie is erg vloeibaar/dun en voelt op de handen vettig aan. Als ik de olie in mijn haar aanbreng, voelt het helemaal niet vet aan. Heel erg fijn. Ook heb je niet veel nodig, een klein drupje serum is genoeg voor mijn haar punten.

Natuurlijk heb ik ook voor en na foto’s gemaakt. Je ziet een duidelijk verschil! Na de tijd ziet mijn haar er gezonder en gevoed uit.

5e foto

Mijn haar voor het aanbrengen van het serum.

6e foto

Mijn haar na het aanbrengen van het serum.

Conclusie: Ik ben erg te spreken over dit product! De geur, de kleur, de substantie, helemaal perfect! Nu de zomermaanden voor de deur staan, ga ik dit product zeker dagelijks gebruiken. Zo voorkom je een bezoekje aan de kapper!

Ik kan de serum aan iedereen aanbevelen!

Het Jamaican black castor oil serum with argan oil, kun je hier bestellen voor €22,95.

 

Dikke kus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>