Front kerastase

Kerastase Elixes Ultime Oléo-Complexe & Intra-Cylane

Front kerastase

Vandaag op mijn blog een review van een haar product! En niet zomaar een haar product maar een high eng haar product. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan vlug verder. Veel leesplezier!

front picture

Het product dat ik voor jullie heb getest is het Kerastase Elixes Ultime Oléo-Complexe & Intra-Cylane voor fijn tot normaal haar, in een sprayvorm. Het klinkt erg veel belovend. Zoals ik op de verpakking kan lezen heeft het product een volume gevende werking. Je kunt de spray over het haar verdelen, je hoeft je haar niet nog eens uit te spoelen.

ingredienten

Hierboven lees je de ingrediënten.

Vanmorgen heb ik na het douchen de spray op handdoek droog haar aangebracht. De spray ruikt echt super lekker, echt een luxe geurtje! De textuur van de spray voelt licht en niet vettig aan. Ik voel dat de punten van mijn haar gevoed & verzorgd aan voelen, alsof ik net bij de kapper vandaan kom. Ook nadat ik mijn haar geföhnd of gekruld heb, voelt mijn haar nog steeds heerlijk aan. De volume gevende werking begrijp ik goed, mijn haar voelt (ondanks alle oliën die het product bevat) niet zwaar of vet aan. Zeker een erg groot pluspunt.

voorkant

De flacon is van glas en ziet er erg luxe uit met al dat goud. Ik ben er extra voorzichtig mee omdat ik hem niet kapot wil laten vallen.

achterkant

Achterkant van de flacon.

Conclusie: Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen! Ik vind het echt een heerlijk product, zoals ik hierboven ook al aangaf, hihi. Ik merk dat ik dit product vaak pak als ik even wat extra’s wil doen met mijn haar. Het kost wat, maar dan heb je ook écht wat!

Producten van Kesastase kun je via deze website bestellen voor €29,80

Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>