alle producten

Moroccanoil Travel Kit repair

alle producten

Vandaag review ik niet zomaar een product, maar een hele kit! Ben je benieuwd welke producten de Travel kit van Moroccanoil bevat? Lees dan verder.

Voordat ik begin met een gloednieuwe review, wil ik eerst mijn excuses aanbieden voor de lange stilte op mijn blog. Door mijn nieuwe baan is het er niet van gekomen om vaak reviews te schrijven. Ik heb er achteraf heel veel spijt van, maar ben zeker bereid om het reviewen weer op te pakken! Wel ben ik nog steeds erg actief op social media, volgen jullie Beautyflits al op Instagram?

Oke, genoeg gekletst! Tijd voor de unboxing. Wat mij als allereerst op valt, zijn de vrolijke kleuren van de producten. De blauwe kleur van de flacons maakt het merk en de producten speels en opvallend.

producten op een rijtje

De Moroccanoil Travel kit repair, bevat een shampoo, conditioner, haarmasker, styling cream en 2 verschillende haaroliën. Het grote voordeel van een Travel kit zijn de kleine verpakkingen, ideaal om mee te nemen!

Moroccanoil Moisture repair shampoo

maroccan oil shampoo

Allereerst de shampoo. De geur van de shampoo is heerlijk! Dit lees ik in 9 van de 10 reviews van Moroccanoil producten terug, en gelijk hebben ze! De geur is subtiel maar blijft lang hangen in mijn haar. Mijn hoofdkussen ruikt ook regelmatig naar Moroccanoil. De shampoo heeft als 2e voordeel dat hij erg zuinig is in gebruik. Een kleine hoeveelheid schuimt goed en is te verdelen door mijn haar.

Moroccanoil Moisture repair conditioner

maroccan oil conditioner

De conditioner vind ik ook erg fijn. Ik breng de conditioner aan in mijn haar en laat het daarna een aantal minuten intrekken. Nadat ik mijn lichaam onthaard en gescrubd heb, spoel ik mijn haar uit. Mijn haar voelt na het gebruik van deze conditioner heerlijk gevoed aan. De conditioner heeft dezelfde 2 voordelen als de shampoo, de geur is heerlijk en alle producten zijn zuinig in gebruik.

Als ik zeker wil weten dat mijn haar een aantal dagen goed zit, pak ik bijna altijd deze combinatie.

Moroccanoil Restorative hair mask

maroccan oil haarmasker

Naast de Moroccanoil shampoo en conditioner, vind ik het erg prettig om een keer in de week een haarmasker te gebruiken. Dit masker kon bijna niet tegenvallen, aangezien ik zo tevreden was met de shampoo en conditioner. Helaas, dit masker is voor mij iets te rijk gevoed. Hoe goed en vaak ik mijn haar ook was, als ik dit masker als laatste stap gebruik stap ik met een vet pruikje haar uit de douchecabine. Helaas, volgende keer beter!

Moroccanoil Hydrating styling cream

maroccan oil hairstyle product

Het volgende product is een hydraterende styling crème Voordat ik dit product ging testen heb ik op internet wat research gedaan. Ik begreep niet helemaal wat ik van dit product kon verwachten. Je kunt verschillende kanten op met deze styling crème. Zelf breng ik het product aan op handdoek droog haar, hierdoor voelen mijn haarpunten gevoed en gezond aan. Zeker met dit koude weertype heeft mijn haar wat meer verzorging nodig. Dit product zorgt ervoor dat mijn haar niet meer staties en pluizig is, ideaal tijdens dit koude winter weer!

Op internet las ik dat je de hydraterende styling crème kunt mengen met de Moroccanoil oliën. Dit geeft meer voeding en verzorging aan droog en pluizig haar. Aangezien ik geen kroeshaar of extreem droog haar heb, heb ik deze extra stap niet nodig.

Morrocanoil Treatment

maroccan oil olien

Als laatste de Moroccanoil oliën. Over dit product heb ik alleen nog maar lovende woorden gelezen. Op verschillende forums en websites zijn meiden helemaal fan van deze haaroliën. Dit maakte mij erg nieuwsgierig. Deel ik deze mening met al die andere meiden? Ja, absoluut! De haarolie breng ik na het douchen aan in de lengte van mijn haar. Hierdoor worden mijn lengtes en haarpunten extreem gevoed met de magische olie. De oliën maken mijn haar totaal niet vet, dit is zo vaak het probleem met haaroliën. Koop je een keer een dure haarolie, sla ik wéér de plank mis.

Er zou ook een verschil zitten tussen de 2 flacons Moroccanoil, dit is mijn niet helemaal duidelijk. De light variant voelt in mijn haar niet anders aan als de ‘normale’ haarolie.

Alle producten op een rijtje. Wat een heerlijke producten! Door alle lovende woorden op social media en verschillende beautyblogs, was ik zo benieuwd naar deze producten. Het enige minpuntje was het haarmasker, maar ik weet zeker dat ik daar wel iemand anders blij mee kan maken. Zeker op langer termijn merk ik dat de Moroccanoil producten er voor zorgen dat mijn haar gemakkelijker in model zit en gezonder aanvoelt. Zeker een aanrader voor jong en oud!

De Moroccanoil Travel Kit repair is te bestellen op de volgende webshop.

Wat is jullie vaste haar routine? Wat zijn jullie do’s & don’ts tijdens deze koude winter periode?

 

Dikke kus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>