Nieuwe Embryolisse skincare routine producten

Embryolisse producten

Een aantal weken geleden ontving ik 3 producten van Embryolisse. Het zijn verschillende producten. Ik heb mijn skincare routine flink omgegooid en ik zal jullie eerlijk vertellen wat ik van deze producten vind. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje.

In samenwerking met Apotheek&Huid heb ik 3 producten ontvangen. Samen met Rowena en Ebony van Apotheek&Huid, hebben we via de mail overlegd welke producten het beste bij mijn huidtype passen. Ze heeft mij de volgende producten toegestuurd

  • Embryolisse Anti-age comfort mask – intensive smoothing care
  • Embryolisse Exfoliating cream – renovating care for radiance
  • Embryolisse Lait-crème concentré – nourishing moisturizer

Drie heel verschillende producten met verschillende doelen. Ik heb de drie Embryolisse producten in combinatie gebruikt en ik was blij verrast. Met mijn vette huid is het altijd maar weer de vraag hoe mijn huid reageert op nieuwe gezichtsverzorgingsproducten.

ebryolisse masker

Embryolisse Anti-age comfort mask – intensive smoothing care – 60 ML €44,95

Dit product is een masker dat huidveroudering tegen gaat. Dit masker wordt ook wel “Een cocktail van verzorgende boters, ultra-geconcentreerde essentiële vetzuren, vitamines en anti-oxidanten” genoemd. Bij opening van de tube zag ik dat de substantie van het masker anders was dan wat ik ben gewend. Normaal gebruik ik altijd een klei masker of een masker dat zich als een soort plastic laagje laat verwijderen. Dit vanwege mijn vette huid. Het masker breng ik aan op een gereinigde huid. Het masker laat ik 10 a 15 minuten intrekken en verwijder ik daarna met lauw water en een gastendoekje. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gereinigd aan. Zeker een masker dat ik wekelijks aan ga brengen om huidveroudering zo lang mogelijk tegen te gaan!

substantie

INGREDIËNTEN

AQUA (WATER). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERINE. GLYCERIN. ACAIA DECURRENS/ JOJOBA/ SUNFLOWER SEED WAX POLYGRLYCERYL-3 ESERS. CETYL ALHOHOL. GLYCERYL TREARATE. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL. PEG-75 STEARATE. GOSSYPIUM HERMACEUM (COTTON)SEED OIL. CARA ALBA (BEESWAX). HYDROGENATED SWEET ALMOND OIL. PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL CETETH-20. STEARETH-20. HYDROGENATED APRICOT KERNEL OIL. BUTYLENE GLYCOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PARFUM (FRAGRANCE). Q,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. ALLANTOIN. CARBOMER. TOCOPHERYL ACETATE. LINOLEIC ACID. LINOLENIC ACID. SODIUM HYDROXIDE. RETINYL PALMITATE. GLYCERYL POLYACRYLATE. SODIUM HYALURONATE. TOCOPHEROL. TROPOLONE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. PHENOXYETHANOL. POTASSIUM SORBATE. SODIUM ENZOATE

exfoliant embryolisse

Embryolisse Exfoliating cream – renovating care for radiance – 60ML €19,95

Het tweede product is een exfoliërende crème. Een exfoliërend product is in mijn leven een beetje onmisbaar tegenwoordig. Door mijn vette huid is een goede reiniging heel erg belangrijk. Ik merk aan mijn huid dat ik met een goede reiniging veel puistjes en onzuiverheden kan voorkomen. En zeg nou zelf, voorkomen is beter dan genezen! Zeker de huid rond mijn T-zone produceert veel talg. Door de Embryolisse Exfoliating cream in de avond te gebruiken wordt mijn huid zijdezacht. Ik gebruik het product als extra stapje in mijn skincare routine. Eerst verwijder ik mijn make-up, daarna reinig ik mijn huid met een milde reinigingsgel en als laatst stap gebruik ik de Embryolisse Exfoliating cream. Door de fijne korreltjes die dit product bevat, zorgt het voor een zijdezachte huid die straalt als nooit tevoren. Ook droogt het mijn huid niet uit door de vettige samenstelling. Een heel fijn product, helemaal niets op aan te merken!

swatches exfoliant

INGREDIËNTEN

AQUA. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. POLYETHYLENE. CYCLOPENTASILOXANE. GLYCERIN. POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7. GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE. SODIUM HYALURONATE. ALLANTOIN. PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL. CERA ALBA. TETRASODIUM EDTA. TOCOPHERYL ACETATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCINE SOYA, BUTYLENE GLYCOL , LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID, RETINYL PALMITATE. 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TROPOLONE. PARFUM.

ebryolisse creme

Embryolisse Lait-crème concentré – nourishing moisturizer – 75ML €19,95

In het afgelopen jaar heb ik veel producten getest. Het ene product nog beter dan de ander, om over de soms onbegrijpelijke prijzen van beauty producten nog maar te zwijgen. Maar dit product! Waar was je de afgelopen paar jaar in mijn leven?! Ik heb dit product op internet opgezocht en de lovende woorden zijn compleet terecht! Deze Embryolisse Lait-crème concentré zorgt ervoor dat mijn huid een flinke boost heeft gekregen en er veel gezonder uit ziet. Ook zorgt het ervoor dat ik mijn smashbox primer kan laten liggen en dit prachtige product als primer kan gebruiken. De samenstelling zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en er een soort satijn laagje achterblijft op de huid. Dit product is geschikt voor elk huidtype en kun je ook goed als nachtcrème gebruiken. Altijd aanbrengen op een gereinigde en droge huid.

swatches

INGREDIËNTEN

AQUA. PARAFFINUM LIQUIDUM. STEARIC ACID. GLYCERYL STEARATE. TRIETHANOLAMINE. CERA ALBA. CETYL PALMITATE. BUTYROSPERMUM PARKII. STEARETH-10. POLYACRYLAMIDE C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7. PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALOE BARBADENSIS. 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL. TROPOLONE. PARFUM.

voorkant embryolisse producten

achterkant embryolisse producten

Voor de liefhebbers heb ik nog een foto gemaakt van de voor en achterkant van elk Embryolisse product.

Ik kan niet meer zeggen dan dat ik super blij ben met mijn nieuwe producten van Embryolisse. Ze zorgen er voor dat mijn huid zijdezacht en glad aanvoelt. Heel erg fijn en ik kan het zeker aanraden aan jullie! Je kunt de producten van Embryolisse bestellen via de webshop van Apotheek&Huid.

 

Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>