front picture

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid

front picture

Vandaag review ik voor jullie een product dat nieuw is in mijn gezichtsverzorgingsroutine! Ben je benieuwd welk product ik heb toegevoegd? Lees dan verder.

Een tijdje geleden heb ik contact gezocht met een voor mij bekende webshop Paula’s Choice. Ze verkopen heel veel verschillende verzorgingsproducten. Het verschil met andere webshops is het grote aanbod in producten voor ‘de probleemhuid’.

Zelf heb ik een hele vette huid, onzuiverheden en glimmen als een oliebol zijn voor mij heel ‘normaal’. Ik had erg veel gehoord over de Skin Perfecting 2% BHA Liquid en besloot deze te testen. Vanuit Paula’s Choice werd er ook een dagcreme met SPF meegeleverd. Aangezien je de bovenste laag van je huid met de vloeistof weghaald, is het belangrijk dat je de huid beschermd tegen de zon.

flacon

De Skin Perfecting 2% BHA Liquid heeft een exfolierende werking en bevat 2% acetylsalicylzuur (BHA). Dit ingrediënt wordt vaak aangeraden voor mensen met een vette/acne huid. Exfolieren betekend dat de dode huidcellen worden verwijderd, zonder dat je een scrub of peeling gebruikt. Ideaal, aangezien je met sommige peelings of scrubs de huid kunt beschadigen.

achterkant flacon

De achterkant van de flacon.

dopje

Door het kleine gaatje in de flacon, is de Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid gemakkelijk te doseren. Zo voorkom je een doordrenkt wattenschijfje, terwijl je maar 1 puistje hoeft aan de stippen. Ideaal!

De eerste keer dat ik de Skin Perfecting 2% BHA Liquid gebruikte, bracht ik het voor het slapen gaat aan met een wattenschijfje op een gereinigde huid. Het leek mij verstandig om het product in de avond te testen, aangezien mijn huid vaak rood wordt na het exfolieren. En om er nou de hele dag bij te lopen als een tomaat, liever niet! De reactie op het product viel me dit keer heel erg mee! Mijn huid werd wel een beetje rood en voelde wat trekkerig aan, maar dit gevoel verdween binnen 5 minuten. Ook voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Ideaal! De volgende ochtend voelde mijn huid ook zacht en verzorgd aan. Mijn poriën leken kleiner en pukkeltjes waren veel minder rood! Je weet natuurlijk nooit wanneer een puisje op komt zetten, maar de eerste week kwamen er geen nieuwe puisjes bij. Veelbelovend!

Ik heb het product om de 3 dagen gebruikt, aangezien ik erg tevreden ben zit het in mijn vaste skincare routine! Ben je benieuwd of ik net zo tevreden was over de dagcreme die ik van Paula’s Choice ontving? Hou dan zeker mijn website in de gaten, er komt een review online!

Je kunt de Skin Perfecting 2% BHA Liquid bestellen voor €8,10 op de webshop van Paula’s Choice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>