Professional Imperity – Golden Crystal Serum

flaon

Vandaag review ik het Golden Crystal Serum van Professional Imperity. Ben je benieuwd wat ik er van vond?

Lees dan verder.

In samenwerking met de webshop www.hairandbeauty.nl heb ik het Golden Crystal Serum ontvangen. Dit serum kun je aanbrengen in de punten van het haar of in de gehele lengte. Het serum bevat Arganolie,op de verpakking staat dat het serum gespleten haarpunten voorkomt en repareert. Het serum beschermt het haar en is rijk aan voedende ingrediënten, Klinkt erg veelbelovend! Pure arganolie is een wondermiddeltje voor je haar. Veel beroemdheden zweren bij haarproducten met Arganolie!

opening

De flacon ziet er vrij simpel uit. Alles staat in het teken van goud. Zowel de substantie als de letters op de flacon. Het serum komt uit een kleine opening en is transparant. Je kunt het serum makkelijk aanbrengen op je handen. Zelf gebruik ik liever sprayflacons, zo worden je handen niet zo vettig. Bij dit product viel het overigens heel erg mee!

substansie

Tadaaa! De substantie. Het serum ruikt tijdens het aanbrengen heerlijk, een beetje zoetig. Ook heb je erg weinig nodig van het serum, een paar drupjes is genoeg voor mijn haarpunten en de lengte van mijn haar. Je haar wordt er niet vet van, ideaal!

ingredienten

Op de achterkant van de flacon vind je de ingrediënten. Op de voorkant van de flacon staat: With natural Argan Oil.Complex of vitamin E, vitamin A, omega3, omega 6 and unsaturated fatty acids. Deze ingrediëten kon ik op de achterkant niet terug vinden.

Conclusie

Ik heb het serum nu een aantal weken in gebruik, en ik ben compleet verrast! Het serum bevalt mij heel erg goed. Ik breng het serum na het douchen aan op handdoek droog haar. Hierna kan ik mijn haar heel eenvoudig doorkammen. Ook geeft het je haar een prachtige glans. Een ander groot pluspunt is de geur. Het is een vrij neutrale geur met een zoete ondertoon. Mijn vriend heeft mij na het douchen wel eens gevraagd ‘ Wat heb jij voor parfum op, schat? ‘ hihi, jahaa! Mijn kleine geheimpje!

Ik weet heel zeker dat ik dit serum met heel veel liefde ga gebruiken, tot de laatste druppel!

Het Professional Imperity – Golden Crystal Serum kun je hier voor €9,95 bestellen.

 

Dikke kus!

One thought on “Professional Imperity – Golden Crystal Serum

  1. Als accountmanager van Imperity Nederland ben ik blij met deze recensie en trots op ons product. Voor de kapsalons zijn er natuurlijk andere prijzen. Nieuwsgierig ?
    Neem dan contact net ons op.
    Ik kom graag bij je langs.
    06-40381008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>