Utsukusy Bijin – Facial cleanser cream

DSC_0499

Vandaag een review van de Utsukusy Bijin Facial cleanser cream, een hele mond vol! Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder

utsukusy facial

Zoals je in mijn vorige review van het Utsukusy Melisse hydrolaat kon lezen, is Utsukusy een japans beautymerk. Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan eventjes de vorige review.

De verpakking ziet er erg simpel uit. Het had van mij wel iets luxer gemogen. Maargoed, dit zegt natuurlijk niets over het product.

ingredientenlijst

De ingrediënten + achterkant van de tube.

opening

De opening is groot genoeg om de Bijin facial cleaner cream goed uit de tube te knijpen. Heel erg fijn,en hygiënischer dan een potje waar je met je vingers in moet. Super!

subs

De substantie van de Bijin facial cleanser cream lijkt op het eerste gezicht erg dik. Als je het product vermengt met water, veranderd het product. Bij de één veranderd hij bijna in een olie, bij de ander wordt het bijna een dikke creme, bij sommige mensen wordt hij stroef en bij de ander trekt hij volledig in. Heel bijzonder! Bij mij werd de cleanser cream een olie. Ideaal om waterproef make-up mee te verwijderen.

cream

Tadaaa! De substantie. Erg fijn! Pluspuntje, facial cleanser cream is erg zuinig in gebruik.

uitslag

Maar toen… Ik heb de facial cleanser cream een aantal dagen gebruikt. Eerst was ik erg enthousiast, het product werkte goed voor mijn huid. Totdat ik na een aantal dagen allemaal bultjes op mijn wangen kreeg. Ook voelde mijn hele huid trekkerig aan. Ik heb gelijk contact gezocht met Ilona van Utsukusy. Ze gaf aan dat het kon wezen dat mijn huid aan de producten moest wennen.

Na een aantal dagen het product verder te hebben gebruikt werd de uitslag maar niet minder, eerder erger. Het begon ook steeds meer te jeuken. Na een aantal mailtjes over en weer te hebben gestuurd naar Ilona, hebben we samen besloten dat dit product niet werkte voor mijn huid. waarschijnlijk een allergische reactie voor een van de bestandsdelen. Dit is erg zeldzaam.

Oplaats was ik er helemaal klaar mee en ben ik overgestapt op mijn Clinique producten. Na een aantal dagen klaarde mijn huid weer helemaal op, super fijn!

Ook al reageerde mijn huid erg heftig op de Utsukusy Bijin Facial cleanser cream, ik wil wel een complimentje geven aan Ilona van Utsukusy. Ze was erg betrokken met mijn huidje en heeft voor de volle 100% meegedacht aan alle mogelijke oplossingen. We hebben samen veel dingen geprobeerd, maar het mocht helaas niet slagen.

Ik wil nog even de nadruk leggen op het feit dat ik een redelijk lastige huid heb. Ik zit momenteel aan de Yasmin anticonceptie pil, omdat mijn moeder en broer vroeger erge acne hadden. Dit is bij mij niet het geval, maar het zit wel in mijn systeem ( ik ben er zeker gevoelig voor ). Het ligt absoluut niet aan de producten van Utsukusy!

De Utsukusy Bijin Facial cleanser cream kun je hier bestellen voor

Bedankt voor het lezen & een hele fijne dag!

 

Dikke kus!

 

 

One thought on “Utsukusy Bijin – Facial cleanser cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>