Utsukusy Melissa Hydrolates.

layout

Vandaag review ik een product van Utsukusy. Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Lees dan verder.

Een aantal maanden geleden ben ik benaderd om een samenwerking te starten met het merk Utsukusy. Omdat ik het merk zelf niet kende, ben ik eens op internet rond gaan kijken.

Met merk Utsukusy is een Japans merk. Utsukusy is het Japanse woord voor schoonheid. De producten van Utsukusy zijn 100% natuurlijk, eco-vriendelijk en dierproefvrij wetenschappelijk getest. Utsukusy is in Nederland nog up-coming. Er zijn al verschillende beauty salons die met de producten van Utsukusy werken.

Het klinkt erg veelbelovend!

Wat is nu eigenlijk een hydrolaat?

Een hydrolaat kun je vergelijken met een tonic of een lotion. Na de reiniging gebruik je een tonic of lotion om de laatste restjes make-up te verwijderen. Omdat dit een koele vloeistof is, sluit het tegelijkertijd de poriën.

Ik heb zelf het hydrolaat na mijn standaard reiniging gebruikt, er blijft een dun laagje hydrolaat op de huid liggen. Dit zorgt voor een rustgevende en kalmerende gevoel. Je kunt overigens ook een paar druppels hydrolaat op de huid aanbrengen als ‘nachtcreme’.

Het Melissa hydrolaat heeft de volgende eigenschappen

Rustgevend en zacht. Kalmerend effect en pijnstillende werking. Verkort de duur van koortsblaasjes, gordelroos, hoofdpijn en migraine. Geeft ontspannen nachtrust met mooie dromen. Versterkt het hart en maakt vrolijk.

het flacon

De flacon van het hydrolaat ziet er vrij simpel uit. Prima.

zijkant

Op de zijkant van het flacon kun je zien dat het product uit Japan afkomstig is, en 100% natuurlijk.

zijkant2

De achterkant van het flacon.

opening vh flacon

Hier wordt ik erg vrolijk van! Het dopje op de flacon zorgt voor een normale dosering. Zo zit je niet zo snel met de inhoud van de flacon op schoot! hihi.

substantie

De substantie van het hydrolaat is erg waterig. Net als een tonic of een lotion.

Wat vond ik van het product?

Het Melissa hydrolaat is een fijn product. Ik gebruik het product alleen in de avond, na het reinigen van de huid. Het geeft de huid een verkoelend, kalmerend en rustgevend gevoel. Lekker voordat je gaat slapen!

Wel merk ik dat ik vaak in bed lig en denk: Ojee, hydrolaat vergeten aan te brengen! Het is voor mijn huidige routine geen must-have, maar zeker een fijne aanvulling!

Het Melissa hydrolaat heb je in 2 verschillende flacons. 500ml kost €54, 150ml kost €18. Op het eerste gezicht best prijzig, maar als je nagaat dat het product 100% natuurlijk is, valt het erg mee.

De producten van Utsukusy kun je hier bestellen.

 

Dikke kus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>