W7 In the buff – Naturel nudes eye color pallette

dicht doosje

Een aantal weken geleden kocht ik dit pallet bij de op=op shop! Benieuwd wat er in het doosje zit?

Lees dan verder.

w7 in the buff

Toen ik zag dat ze dit pallet verkochten bij de op=op shop, heb ik hem gelijk in mijn mandje gelegd & afgerekend voor €7,99. Ik was zo vreselijk benieuwd of het inderdaad zo goed uit zou pakken als het leek. Het schijnt een dupe te zijn van de bekende Naked palletten. Toen ik het doosje opende viel me gelijk op hoe prachtig de kleuren zijn, echt om verliefd op te worden! Er zitten zowel matte kleuren in als glanzende kleuren.

in het doosje vind je naast de oogschaduw ook een vrij simpel maar prima kwastje. Aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant een harig kwastje waarmee je de oogschaduw prima kunt blenden.

applicator

hieronder zie je de eerste 6 kleuren die ik heb geswatched.

swatch eerste 6

Zoals je kunt zien zijn de 1e en de 3e kleur niet erg donker. Het zijn prachtige highlighters. De rest van de kleuren zijn goed gepigmenteerd.

laatste 6 kleuren

De laatste 6 kleuren zijn prachtig en ook erg goed gepigmenteerd. Ik ben erg tevreden en mijn mond viel bijna open van verbazing! Hoe kan zo’n goedkoop pallet zo goed zijn.

De kleuren hebben de volgende namen. Ook vind je de ingrediënten op de achterkant/onderkant van het doosje.

achterkant doosje

Wauw, wat een prachtig pallet! Het is een prima pallet om een all day look mee te maken. Door het prima pigment heb je de hele dag plezier van de look die je hebt gemaakt. Ook hoef je hem voor de prijs zeker niet te laten liggen.

Wil je het pallet online bestellen? Dit kan bij deze webshop voor €8,95. Ook zijn ze te koop bij verschillende filialen van DA Drogisten & OP=OP Shops

Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>